INLEIDING

Wilders doet uitspraak en wordt vervolgd

Blokkeerfriezen die snelweg afsluiten worden vervolgd

Pegida: Ik ga voor zaterdag maar eens een demonstratie aanmelden in @GemeenteEmmen, , voor 150 Personen die #ZwartePiet willen behouden!! Dit gedreig en intimideren van burgers met €10,000 boete, toen BLM tuig naar #Emmen kwam tijdens #corona, werden ze met open armen ontvangen!
BRON

ONDERWERPEN

Uitspraken die samen hangen met IQ / Geestestoestand meer info

Rassen justitie?

Voor de beeldvorming 240 uur werkstraf voor blokkeerfriezen Bron

Rechterlijke macht

Paul Velleman is een Nederlands Officier van Justitie in Amsterdam en tevens lid van de overheidsinstantie Landelijk Expertise Centrum Discriminatie (LECD).  adviseerde om het bestuur van de El Tawheed moskee in Amsterdam niet strafrechtelijk te vervolgen voor het verspreiden van islam-boeken die zouden oproepen tot mishandeling en discriminatie van homoseksuelen en vrouwen. Verder speelde hij een prominente rol bij de arrestatie van Gregorius Nekschot. Hierin had hij een dubbelrol. Hij onderzocht de zaak als lid van het LECD en tevens gaf hij de opdracht tot arrestatie als Officier van Justitie. BRON

Velleman is ook degene die besloot Pechthold niet te vervolgen (naar aanleiding van zijn uitspraak over Russen) BRON (rechtbank journaliste Telegraaf)

De @HogeRaad liet gisteren de veroordeling van de Blokkeerfriezen ongewijzigd. Martin Kuijer was een van de rechters. Martin is redactielid bij het @NJCM_nl , een club die nauw samenwerkt met Mitchell Esajas van @theNUC1 , een van de belangrijkste KOZP-aanvoerders.

Hoofdofficier René de Beukelaer van @OM_Amsterdam  trekt een HELE grote 'maatschappelijke' jas aan op AT5. Samen met Jacobien Vreekamp liet hij @antonkarel  wegkomen met een excuusbriefje, omdat Akwasi een 'belangrijke speler' is. René is de vleesgeworden betonrot bij @Het_OM
KIJK TIP

EU rechters

In Nederland wilden de meeste poltieke partijen onverdoofd slachten van dieren niet verbieden. In Belgie wel, echter daar is het Europeesche Hof het niet mee eens. Zij geeft aan gelovigen andere rechten dan niet gelovigen. 

Dikastocratie 
heeft als betekenis: de staat waarin de hoogste macht feitelijk berust bij rechters. Een 
dikastocratie is dus in feite een 'rechtersstaat' waarin de rechters het voor het zeggen hebben. Ofwel politieke geschillen worden via de rechter beslist. 

Geen respect voor onze rechtstaat

Sharia wet boven de onze

Politieke tegenstanders uitschakelen

Binnenland

Buitenland

Pedofielen

De video die de VVD-pedo's proberen te verbergen. 
Vincent Leenders  werknemer van Grapperhaus. Werkt bij het OM, en was plaats vervangend hoofd officier van justitie. Volgens dit filmpje is dit een Pedofiel en hebben ze hem laten lopen bij het OM. Er is geblunderd.