ALL LIVES MATTER?

In 2001 zegt ze in de Volkskrant: “Als je op zwarte mannen valt, heb je echt een probleem. Vrouwen, wit en zwart, die op zwarte mannen vallen, zijn vaak alleen en lopen tegen dezelfde dingen aan. Ontrouw, onbetrouwbaarheid, het onvermogen van die mannen om over gevoelens te praten. Een Nederlandse vriendin van mij had een donkere vriend. Zijn samen op vakantie geweest en noem maar op. Krijgt ze opeens een telefoontje van hem: blijkt hij op het punt te staan met een ander te trouwen.”

En op de vraag of donkere mannen gewelddadiger zijn dan blanke, antwoordt ze zelfs: “Ik heb de indruk van wel. Maar het is een gevaarlijke uitspraak. Helemaal als ik het zeg. En je kwetst mensen met dit soort generalisaties. Mijn laatste vriend is errug zwart, maar die is absoluut niet gewelddadig. Aan de andere kant: als je niet generaliseert zeg je weer niks.”

Betrapt! Sylvana Simons back in the day: ‘Mijn huidskleur heeft vooral in mijn voordeel gewerkt’
Tegenwoordig zeurt Sylvana Simons steevast dat ze ongelooflijk racistisch bejegend wordt in Nederland. Jawel, stelt mevrouw, Nederlanders — “witte” Nederlanders — zijn racistisch tot op het bot. Het is eigenlijk een wonder dat ze carrière heeft kunnen maken, want al die “witten” hebben haar alleen maar tegengewerkt. BRON

Zwart zijn is blijkbaar belangrijk BIJ1. Als iemand zou schrijven stem op mijn want ik ben blank, dan zou de wereld te klein zijn. (en terecht)

Fractie voorzitter Jazie Veldhuyzen:

Op de zevende plek van je concept-lijst staat immers Lennon Fokkens, over wie Vizier op Links al ontdekte dat hij een “Kill The Boer”-activist is.

Het gaat jullie helemaal niet om ‘inclusiviteit’ en ‘gelijkwaardigheid’.

Jullie echte agenda is: blanke mannen moeten dood.

Somaliërs in Nederland en Nederlandse Somaliërs in Groot-Brittannië blijken op grote schaal te frauderen met identiteitspapieren, uitkeringen en leningen bij banken. Ook zijn Nederlandse Somaliërs nauw betrokken bij mensensmokkel in de EU.
BRON

Zeven van de tien Somaliërs in de bijstand
BRON

Zweden: Slechts 1 op de 10 Somaliërs werkt van degenen die sinds 2005 kwamen

Van de ongeveer 40.000 Somaliërs die de afgelopen decennia een Nederlands paspoort kregen, is een groot deel in Groot-Brittannië gaan wonen. (25.000) Door de onzekerheid die een brexit met zich meebrengt wil een deel van hen nu terugkeren naar Nederland. Directeur Harry Crielaars van de Tilburgse opvangorganisatie Traverse: "Ze komen dan bij ons en verwachten dat wij ze gaan helpen.
BRON

Rechter doet uitspraak Somalische ‘brexit-terugkeerders’! Somalisch gezin krijgt huis
Diverse gemeenten weigerde het gezin dat hier is aangekomen huisvesting te bieden. Dit omdat ze ‘verwijtbaar dakloos’ zouden zijn. Wat er op neer komt dat ze eigenlijk niet hebben nagedacht over de oversteek. Ze hebben een prima – en veilig – woongebied verlaten om op hier meer te kunnen profiteren. Volgens diverse gemeenten werkt het zo niet. Toch dacht de rechter daar weer anders over. Al die moeite van onze overheid en dan besluit de rechtbank om een vrijbrief voor immigratie af te kondigen.
BRON

Een Somalische immigrant kost de belastingbetaler gemiddeld 1 miljoen euro tijdens zijn leven. (951.000 euro). Dit toont een recente studie die in Finland is uitgevoerd. De berekeningen in het rapport zijn bescheiden en houden geen rekening met de indirecte kosten. 
 BRON Het onderzoek
HIER

Speciale voorlichting aan Somaliërs moet genitale verminking voorkomen BRON

Somali Migrants Violently Attack Australian News Crew In Sweden BRON

Slachtoffer denken....