1) Rechts wordt racisme verweten

Rechts walgt  kopschoppers

Recht is tegen huwelijksdwang

Rechts is tegen kind huwelijken

Rechts is tegen mensen die Vrouwen uitmaken voor hoer

Rechts is tegen mensen die dat je vrouwen mag slaan

Rechts is tegen gedwongen vrouwen besnijdenissen

Rechts is tegen haat tegen LHGBT

Rechts wil niet verder dat onze cultuur islamiseert, want dat leidt uiteindelijke nog meer van bovenstaande.

Echter rechts krijgt dan meteen de racisme kaart tegen ze. Dit gaat niet om kleur. Dit gaat om waarden en normen. En natuurlijk is er racisme en discriminatie en doet moet uitgebannen worden. Maar Nederlanders lopen inmiddels op hun tenen.

Stop het politiek correcte denken!

Kritiek leveren op massa-immigratie en het slechte asielbeleid is geen racisme én het opkomen voor onze cultuur is ook geen racisme. Stop het politiek correcte denken en laten we trots zijn op onze identiteit!

Posted by Vlaams Belang on Saturday, June 13, 2020

Ik ben het spuugzat. Nederland is géén racistisch land! #BLACK_LIVES_MATTER #AllLivesMatter #StopDeHysterie #Wilders #PVV

Posted by Geert Wilders on Thursday, June 11, 2020

2) Rechts wordt Nazisme verweten

Soms wordt zelfs de NAZI kaart getrokken. Neem eens een kijkje in dit overzicht!


3) Rechts wordt fascisme verweten

4) Rechts wordt buiten de scholen gehouden

Pim Fortuyn,
Bijna zes op de tien middelbare scholieren (57%) denken dat Pim Fortuyn werd vermoord door een moslimextremist. Op de vraag wat voor politicus Fortuyn was, typeert de meerderheid (52%) hem als ‘extreemrechts’. 
Bij bijna zes op de tien ondervraagde jongeren (57%) is er op hun middelbare school nooit aandacht besteed aan Pim Fortuyn. Wanneer er wel aandacht voor de politicus was werd hij meestal slechts genoemd; maar 9 procent heeft één of meerdere lessen over de politicus gehad.

Fortuyn en Wilders 
Iemand zegt: "Fortuyn is om precies te zijn één keer genoemd in de klas, in vergelijking met Wilders. Niemand wist wie hij was en we zijn er niet verder op doorgegaan. Nee, aandacht wordt er dus niet aan hem besteed." Jongeren zeggen het meest over hem opgestoken te hebben via de media en door zelf informatie te zoeken.

5) Rechts wordt buiten de rechtsstaat gehouden

„Grote aantal rechters met een D66-achtergrond baart zorgen”

De zaak-Wilders doet de discussie over de onafhankelijkheid van de rechtspraak oplaaien. Beïnvloedt de levensovertuiging en politieke kleur van een magistraat diens optreden? Bespiegelingen van vier christenjuristen. „Het grote aantal rechters met een D66-achtergrond baart zorgen.”

6) Rechts wordt in de politiek buiten gesloten

7) Rechts wordt op werk of privé buitengesloten