Denkt uw kind bij ‘straaljagerpiloot’ aan een man? Niet goed, vindt onderwijsminister Ingrid van Engelshoven (D66). Kleine kinderen lijden volgens de minister aan “genderstereotypen”. De minister schakelt nu het onderwijs in om ‘genderstereotypering te doorbreken’. Het is slechts een van de vele maatregelen waarmee Van Engelshoven de genderideologie aan ons opdringt.
BRON


"Ik moet de eerste Rus nog tegenkomen die zijn fouten zelf rechtzet", zo sprak Pechtold. Deze uitlating is pure discriminatie en scheert alle Russen over een kam, zo is een Tilburgse Rus van mening. Hij heeft aangifte gedaan tegen Pechtold.
BRON


D66 wil op leeftijd gaan discrimineren, pleit voor kloof in samenleving tussen ouderen en jongeren. 
36 uur nadat Koning spreekt over 'niet apart zetten' komt D66 met plan ouderen in samenleving apart te zetten
BRON

Van Engelshoven, die het woord krijgt na Bijls introductie, zegt dat er nieuwe streefcijfers komen voor vrouwelijke hoogleraren, en in potentie ook voor Universiteit Docenten (UDs) en Universiteit Hoofddocenten (UHDs). Maar daar stopt het niet: naast streefcijfers voor vrouwen moeten er ook streefcijfers komen voor culturele diversiteit.

Invoering ervan is ronduit denigrerend. Feitelijk zeggen we tegen vrouwelijke wetenschappers dat ze wellicht erg getalenteerd zijn, maar dat ze desondanks hulp nodig hebben om een bepaalde positie te bereiken. Dit ondermijnt rechtstreeks de emancipatoire boodschap van het Actieplan. Het is een gotspe dat vrouwen kennelijk niet in staat worden geacht om zelf door het vermeende glazen plafond te breken, maar daarbij moeten worden geholpen door allerhande beleid

BRON