RACISME

"De Vierde Wet van Elise
Hoe meer iemand praat over inclusie en diversiteit, hoe racistischer en uitsluitend hij/zij in werkelijkheid is."
Elise de Windt


Moslims, Akwasi, Jeffrey Afriyie (KOZP), Sylvana Simons, Mitchel Esajas, BLM, FLoyd, Denk, D66, Groen LInks, NOS, de EU, Nederlanders met hun white privilege, Geert Wilders, Annabel Nanninga, Baudet, .....wie zijn hier de echte racisten? Oordeelt u zelf: 


Honderdduizenden euro’s subsidies stromen er elk jaar van de gemeente Amsterdam naar clubs die actief Zwarte Piet bestrijden. Cultuur onder Vuur zet de schijnwerper op vijf organisaties. Racisme als verdienmodel. 
BRON

Dan moet je jezelf natuurlijk wel continue slachtoffer maken

UCF wil herstelbetalingen: een schadeloosstelling voor de mensen die last hebben van de gevolgen van de slavernij. De partij wil een symbolisch belastingvrij bedrag van 40.000 euro voor alle nazaten van slaven ter compensatie van de geleden schade wegens onbetaald ‘loon’. De belanghebbenden zijn alle personen van achttien jaar en ouder op 1 juli 2021, die wonen in landen waar Nederland slavernij heeft bedreven en die zich hebben geïdentificeerd als Afrikaanse nazaat. Ook wil UCF een financiële maatregel voor nazaten die alsnog willen repatriëren naar een Afrikaans land.

BRON


Voor de mensen die geloven in de mythe van institutioneel racisme. Vertel, wie zitten er in de top van die instituties? Geen PVVers of FvDers, maar leden van de PvdA, GL, D66 etc. Juist de partijen die het hardst meegaan in het racismeverhaal, houden het dus in stand.
BRONSlachtoffers in Nederland van racisme en discriminatie

Racisme als verdienmodel

595 meldingen, en 629.000 euro aan subsidie! Dat is ruim 1000 euro per melding!!!

Aantal veroordelingen in Nederland voor discriminatie 47

Anti-zwart racisme in de regio Amsterdam

Het Meldpunt Discriminatie Regio Amsterdam registreert sinds 2017 expliciet deze vorm van discriminatie en deed onderzoek naar deze meldingen die over de jaren 2017, 2018 en 2019 zijn binnengekomen BRON

Hier een heel ander meldpunt: 

Hier kan je terecht voor elke vorm van racisme en discriminatie,
én voor laster en smaad en groepsbeledigingen samenhangend met deze thema's

Ben jij als ouderen slachtoffer en denk je dat ze jou gepakt hebben vanwege je kleur? 

Ben jij als jongeren in elkaar geslagen vanwege jouw kleur?

Heb jij last van straat intimidatie, en denk je dat ze je lastig vielen vanwege je kleur of geloof?

Ben jij slachtoffer van positieve discriminatie?

Herken je dit? 
A. Je deugt
B. Je deugt niet voldoende dus je bent een racist

Als je uit Tilburg komt en je hebt nog steeds geen woning, dan mag je van ons zelfs twee meldingen doen! Zie Sylvana Simons

De woningnood in Den Haag komt door de enorme bevolkingsgroei van voornamelijk kansarme allochtonen, jij vindt dat dit tegen gegaan moet worden. Mensen noemen je hierom een racist. 

Je bent kritisch over immigratie, mensen maken je uit voor racist of Nazi, of sluiten je buiten

Anti racisme mensen vertellen dat blanke Nederlanders op cursus over hun vermeende ’witte privilege’. Racisme zou diep zijn verankerd in onze samenleving. Voel jij je hierdoor beledigd? (BRON)

Merk jij dat je op school of op je werk, of op andere plekken het rechtse geluid niet mag laten horen?

Akwasi wil een politieke partij voor gekleurden mensen, voelt u zich gediscrimineerd?

 

Zie jij dat de universiteit in Groningen reclame maakt voor een club die mensen selecteert dan wel uitsluit op basis van hun huidskleur? Zie HIER

Blanke Nederlanders moeten op cursus; antiracisme-activisten willen dat blanken (of zoals zij ze noemen: ’witten’) meer leren over hun vermeende ’witte privilege’. Racisme zou diep zijn verankerd in onze samenleving.

Heb jij het gevoel dat wij Nederlanders onterecht allemaal weg worden gezet als racisten? en of heb je het gevoel dat autochtone Nederlanders op deze wijze als groep beledigt worden?

Voel je je gediscrimineerd, door alle reclames op TV 

Voel jij de pijn van wat de Spanjaarden onze grootouders hebben aangedaan? 

Voel jij je gediscrimineerd door onze regering? 

www.meldpuntracisme.nl

Ennuh: