Ambtenaren van Wiebes dreigen met rechtszaken vanwege dit stuk, waarin ik de krankzinnige schade aan economie en milieu vanwege zijn ‘klimaarbeleid’ toelicht. Ik moet rectificeren. Ze kunnen mijn rug op. Kom maar op Wiebes & friends! Ik eet jullie rauw.
BRON


Landelijk zegt Jesse Klaver dat ze tegen Biomassa zijn, maar bij de 600 biomassa centrales die Nederland telt, hebben stuk voor stuk Groen Linkse wethouders daarvoor akkoord gegeven. De eerste 11,4 miljard ejuro van totaal 12.000 miljard euro die de EU wil uitgeven al verknalt. En daarbij ook het milieu (oerbossen) van andere landen.

Bij GroenLinks spreekt men elkaar tegen over biomassa

Bij GroenLinks spreekt men elkaar tegen over hun standpunt over biomassa. Fenna Swart: 'Jesse Klaver blijft roepen: “We zijn tegen biomassa.” Maar binnenskamers doen ze alles wat mogelijk is om de bouw van biomassacentrales door te laten gaan.'

Posted by De Hofbar on Tuesday, May 19, 2020

Wiebes waanzin (VVD) totale uitgave aan biomassa: 48 miljard

Shell en Exxon azen op groene miljardensubsidies

Volgens schattingen kan die subsidie op zo'n €1,5 mrd uitkomen.
BRON

Onze totaal opgebouwde hypotheek markt is 719 miljard voor uw beeldvorming

WE GAAN 100 RIJDEN
De maatregel helpt het kabinet dus om de zogenoemde Urgendadoelen te halen in 2020. Klein probleem: 2020 is een schrikkeljaar en duurt een dag langer dan een gewoon jaar. Dit betekent dat alle fabrieken, auto's en huizen in Nederland één dag langer CO2 uitstoten, en dat is precies de 0,5 megaton die met deze maatregel is bespaard. 
Daarmee is de klimaatwinst van de snelheidsverlaging dus meteen weer verdampt.
BRON

Zonder deze plannen gaan we al naar 1645 euro per huishouden als bijdrage aan de EU