De onderwijskwaliteit hold achteruit onder Rutte

Onder Rutte is het onderwijs in Nederland enorm verslechterd. Dit komt onder andere door immigratie: immigranten en (klein)kinderen van immigranten presteren een stuk slechter dan autochtonen. Daarnaast is er simpelweg te weinig geld voor onderwijs, omdat al het geld naar klimaatwaanzin, massaimmigratie en de EU gaat. Slecht onderwijs is een groot probleem omdat het doorwerkt in alle segmenten van de samenleving. Thierry Baudet legt het uit:

Posted by Forum voor Democratie -FVD on Friday, September 18, 2020
FVD is er voor het onderwijs!

Vandaag is de Dag van de Leraar. En omdat FVD een partij van en vóór de praktijk is, geven wij onze fantastische leraren graag zelf het woord. Over de staat van het onderwijs in Nederland. En over de manier waarop wij het onderwijs weer de aandacht willen geven die het verdient:

Posted by Forum voor Democratie -FVD on Monday, October 5, 2020
Baudet: Dit is de onderwijsravage die jullie hebben aangericht!

Vandaag spreekt de Tweede Kamer over de begroting voor onderwijs. Vorig jaar VLOERDE Thierry Baudet de onderwijsverslechtering van de afgelopen 50 jaar. Dat verhaal is nog steeds actueel. Docenten moeten weer fatsoenlijk worden betaald en bejegend. We moeten onze cultuur weer gaan waarderen. En de "modernisering" van het onderwijssysteem moet worden teruggedraaid! Bekijk hier Baudets toespraak van 2019:

Posted by Forum voor Democratie -FVD on Tuesday, October 13, 2020

Veroordeling

Linkse ouders die hun kinderen huiswerk overhoren hoeven niet bang te zijn dat ze hun stem op linkse partijen moeten gaan verdedigen. Die keus wordt alleen maar bevestigd in het lesmateriaal.
Hoe zouden linkse ouders het vinden als hun kinderen op school zouden leren dat zij landverraders zijn? Hoe zouden zij het vinden als hun kinderen zouden leren dat zorgen over klimaatverandering belachelijk zijn, als zij werden weggezet als paniekzaaiers?
Vergelijk dat eens met rechtse ouders. Meestal moeten die zelf de informatie bij elkaar zoeken om hun kinderen uit te leggen waarom ze PVV of FvD stemmen, en daarnaast moeten ze zich voortdurend verdedigen tegen het verwijt racist te zijn.

BRON

Kinderen willen we allemaal aan het lezen hebben. Dus bibliotheken zijn belangrijk.