
1. “Islamofobie” bestaat niet.
— Annabel Nanninga (@ANanninga) September 21, 2020
2. Bewijs? Of alleen ‘meldingen’?
3. In de onze grote steden word je in een kort rokje meer en vaker geïntimideerd dan met n doek om.
‘Stichting: boerkaverbod leidt tot islamofobie’ https://t.co/xyMbNF1ray
57 meldingen BRON
Deze drie vrouwen lopen in Iran en doen demonstratief hun hijabs af
— Muze 2 🧡 (@Muze211) October 30, 2020
____________________________________
In mijn ogen zijn dit de ware feministen
____________________________________ pic.twitter.com/r7G5fz84tj
Men is al een tijdje het spoor volledig bijster. pic.twitter.com/L4Fw9GCmjC
— Hans van de Weerd (@hans3104) January 20, 2021

Het artikel van hierboven helaas verdwenen, maar gelukkig vonden we dit nog:
Van stelletjes waarvan de vrouw een hoofddoek draagt, is maar liefst 55 procent moslimfundamentalistisch. Het kledingstuk zorgt ervoor dat moslima's op de arbeidsmarkt veelal langs de zijlijn staan.
Dit blijkt uit een studie in diverse Europese landen door hoogleraar sociologie Ruud Koopmans, zo meldt het Parool op basis van een artikel in damesblad Opzij. "Als tolerante Nederlanders zijn we geneigd te denken dat de sluier een onschuldig lapje stof is. Dat klopt niet", aldus de geleerde. Dergelijk volk koestert veelal een niet geringe aversie tegen het Westen, homo's en - uiteraard - de 'onbetrouwbare' Joden. Deze premoderne haatgevoelens blijken zeer sterk te correleren met het dragen van de hoofddoek (of 'hijab'). 'Wie is fundamentalist?' Volgens een oudere studie is het percentage fundamentalisten onder Nederlandse moslims ongeveer 45 (tegen 5% onder christenen). Zij vinden dat gelovigen terug moeten naar de wortels van hun geloof, dat er maar één interpretatie van de Koran/Bijbel mogelijk is en dat geloofsregels boven nationale wetten gaan. Moslimfundamentalisten blijken onder meer weinig gecharmeerd van moeders die buitenshuis werken en kunnen de vrije omgang tussen de seksen ook maar matig waarderen, zo blijkt uit de studie. Verder is volgens Koopmans de hoofddoek als emancipatiemiddel een bedenksel. Discriminatie van moslima's zou geen rol spelen op de arbeidsmarkt.
BRON
Het peperdure reclamebureau Kesselskramer maakte voor de roverheid een vrolijke 4 & 5 mei-website, met als hoogtepunt de hijab als het ultieme symbool voor de vrijheid. Daar zullen de vrouwen in Iran blij mee zijn. https://t.co/Fmfu1AD4cv pic.twitter.com/xFs40GObpT
— Arthur van Amerongen (@DonArturito) January 20, 2021