17-5-2019

10-09-2019

7-10-2019

5-11-2020

15-02-2021

Tachtigduizend geboortes per dag, 30 miljoen per jaar, 30 per minuut. Het aantal van 30 miljoen Afrikanen staat gelijk aan de complete bevolking van Nederland, België en Luxemburg samen. Vijftig jaar geleden woonden in Afrika nog maar 350 miljoen mensen. Vandaag zijn het er al 1,3 miljard en over vijftig jaar staat de teller op maar liefst 3,9 miljard.

BRON

GEVOLGEN IMMIGRATIE


 "Zolang er geen gezonde discussie op gang komt over immigratie en vluchtelingen zonder daarbij als racist te worden weggezet. Kunnen kinderhandel, mensenhandel en pedonetwerken blijven draaien.
Dus blijf gerust ontkennen en wegkijken. Dan verdwijnt het vanzelf"
Samira Tarrass 20-09-2020

Wij gaan alle politieke partijen vragen aan te geven hoe zij de problemen als gevolg van immigratie gaan aanpakken en wat de landelijke kosten en de regionale kosten zullen zijn.

Met onze petite BIG, Beleid Immigratie Gevolgen, "helpen" we de politiek ook door hen te dwingen zich hier in te verdiepen en antwoorden te formuleren. We voorkomen dat ze zich zogenaamd weer schrikken en gechoqueerd zijn.
We willen dat politici verantwoordelijk zijn voor (al dan niet bewust?) weg kijken. 

Door onze petitie willen we een einde bereiken aan het "Wir haben es nicht gewusst" mentaliteit. 

Naast aanpakken van de gevolgen, willen wij u bewust maken van de cultuur verschillen 

Versus


DEEL 2 

Beheersbaar maken? Hoe?

Of stoppen, hoe?

VVD geen max, maar het kraakt en piept

Groen Links, we kunnen het nog een hele tijd aan

Krol, we zitten tegen de grens

PVV NUL

Groen links lijkt tot in het oneindige te willen 

Forum voor Democratie 1

Admiraal Baudet wil DE VLOOT naar Middellandse Zee sturen

"Wij worden geregeerd door een stelletje slappelingen." Volg het debat over het Marrakesh Pact hier live: https://www.geenstijl.nl/5145144/live-het-officiele-marrakesh-migratie-debat/

Posted by GeenStijl on Tuesday, December 4, 2018

Forum voor Democratie 2

PVV is volstrekt helder in haar standpunt 0. Forum voor Democratie heeft een wat genuanceerdere mening. Zij wil naar een australisch model en een vloot aanleggen in de middellandse zee.

Bij alle andere andere partijen is het erg onduidelijk. VVD doelt altijd alsof ze tegen migratie zijn, maar stemt tegen elke motie die migratie zou kunnen beperken. Zie VVD. En bij Groen links en D66 lijkt het on begrenst PvdA lijkt iets voorzichter. Maar wat willen zij nou precies.  

Graag willen wij weten wat andere partijen willen met immigratie en hoe ze dat verhaal passen in de oplossingen van alle door ons genoemde gevolgen van immigratie.

Tot slot, we hebben een filmpje waarbij een vrouw haar angst uitspreekt over islamisering tegen Merkel. In onze lijst staat het onderwerp islamsiering op 20. De lijn van islamisering loopt natuurlijk door tot onderin de ijsberg. De vrouw geeft daarbij aan dat Merkel ook een verantwoordelijkheid heeft om haar burgers te beschermen. Deze verantwoordelijkheid mag wat ons betreft wel een stap verder gaan en over gaan in individuele afreek (Individuele afrekenbaarheid).


We hopen dat politieke partijen in Nederland met een beter antwoord komen dan mevrouw Merkel.