De vraag is WAAROM?

-Omdat men ervan uitgaat dat iedereen gelijk is, en iedereen goed van hart is.
-Omdat men vind dat je niet mag oordelen, handelen, totdat er aantoonbaar bewijs is van daden. Zoals in Berlijn, waar alle seinen op rood stonden maar wettelijk gezien met de kerstmarktkiller niet aan kon pakken. Tot die tijd was hij voor vele iemand die recht had op zijn wereldbeeld, zijn mening en zijn haat. Dat deze vaak tot daden leiden was niet ter zake doende.
-Omdat men meent dat racisme en discriminatie iets is wat alleen rechtse domme boze blanke mannen toebehoort.
-Omdat men wanneer men de feiten onderkent en erna handelt men vind dat men dat een racist is en derhalve de kop in het zand blijft steken.

-Omdat de waarheid in deze niet gezegd mag worden zal men er alles aan doen om met drogredenen, wetenschappers die broddelwerk leveren (Lucassen)aan te tonen dat lieden zoals Ruud Koopmans onbekwaam zijn, aan framing doen, onderzoeken niet deugen etc.

-Omdat velen in het land gevestigde namen, partijen geloven, "het was toch op de NOS, werd daar toch echt verteld hoor", zal het veel te lang duren alvorens hier en in veel landen maatregelen genomen kunnen worden die het tij keren.

Ad schreeft bovenstaande en onderstaande op Geenstijl naar aanleiding van deze stelling. 

"50% van de Moslims is bereid geweld te accepteren om de islam te verdedigen"

Kijkende naar wat er in de wereld gebeurt ben ik ervan overtuigd dat het aantal van 50% zeer conservatief laag is gehouden.

Op de afdeling op binnenlandse zaken waar men bedreigingen opspoort dmv big data door alles wat openbaar is te verzamelen en te analyseren en te rapporteren, dan is helder dat ea niet goed gaat. Wanneer men op veel  facebook, websites de commentaren leest van allochtonen dan is helder dat de verwijdering tussen de vrije wereld en de islamitische denkbeelden steeds groter wordt. Wanneer zelfs in Europa veel jongeren maar ook ouderen meer een staatsinrichting willen gebaseerd op het geloof, de islam die niets anders tolereert dan moet een ieder helder zijn dat het fout gaat.

Zeker gezien de toespraak van de nieuwe Kalief en Grootvizier Erdogan:
"De moskeeën zijn onze kazernes, de koepels zijn onze helmen, de minaretten onze bajonetten en de gelovigen onze soldaten Er bestaat geen gematigde of niet-gematigde islam. Islam is islam en dat is het."

Dit is hetgeen in een groot deel van de islamitische landen de gedachte is en de wens om de ongelovige en dan met name Europa wat men nooit heeft kunnen veroveren alsnog te veroveren omdat Islamitische overheersing nu eenmaal vanuit de Koran, Hadith en Sharia een verplicht doel is.

En ja er zijn moslims die dit anders uitleggen en niet zo zien, diegene die een verlichte Islam voorstaan. Echter in de huidige wereld is dit een immer kleiner wordende minderheid.

Kortom, onze geleerden (groot deel ervan. elite, politici, bestuurders zitten met z'n allen in hun beschermde cocon en willen er niet van weten omdat ze bang zijn van harde maatregelen toe moeten nemen.

Het volk zit met het probleem dat er geen leiders meer zijn die wanneer dit nodig echt de mouwen opstropen en desnoods met bloed aan de handen een karwei afmaken omdat het niet anders kan teneinde ervoor te zorgen dat we in het westen niet op termijn onze vrijheid, onze levenswijze verliezen.

Zachte heelmeesters maken stinkende wonden.

Ad, burger uit Brabant.

Moneytron  | 06-01-17 | 01:47

hier nog 4 artikelen die het uitleggen: