Op stemknop.nl vind u dus wat partijen echt stemmen. Niet wat zij beloven. Vooral bij VVD is dit een wereld van verschil!


Wellicht loopt u nog tegen verassingen aan: 


Daarnaast ziet u o.a. een mooie clashes, zoals tussen PVV en Groen links en u mag oordelen wie van deze partijen het meest racistisch is.


Ook legt Martin Bosma u uit hoe de tweede kamer werkelijk werkt


U ziet Baudet die knokt voor het referendum, dus hij wil meer stem geven aan het volk. Wat haaks staat in de profilering van de Media die hem liever neer zet als een enge en machtsbeluste man.


Hoe de media rolt ziet u hier ook....hier alvast het filmpje dat voor ons de eye opener was....hier vindt u nog veel meer


Vooral de laatste maanden vliegen ons de miljarden ons om de oren, om dingen in perspectief te zien hebben we een overzichtje gemaakt. Scrolt u rustig naar beneden, het verhaal eindig op 11.500 miljard.


Is Nederland een bananen republiek aan het worden? Oordeelt u zelf HIER


WAT WILLEN WIJ?

1) u laten zien waar partijen echt op stemmen, we waren de leugens van m.n. VVD behoorlijk zat
2) dat partijen beleid en de kosten inzichtelijk gaan maken van de van gevolgen van de immigratie
3) ook zijn wij voorstander van de wet Nederlandse Waarden en Normen ; Waarden en Normen waar Links én rechts, denken wij, elkaar kunnen vinden. Door gezamenlijk pal voor deze wet te staan creëren we duidelijkheid voor de nieuwkomers en kunnen we de eenheid weer terug krijgen in dit land.