Waarom lijkt Nederland soms wel een bananen republiek?De kiezer?


Vernieting van natuur

Ambtenaren van Wiebes dreigen met rechtszaken vanwege dit stuk, waarin ik de krankzinnige schade aan economie en milieu vanwege zijn ‘klimaarbeleid’ toelicht. Ik moet rectificeren. Ze kunnen mijn rug op. Kom maar op Wiebes & friends! Ik eet jullie rauw.
BRON


Fraude & liegen, in Nederland geen probleem


We blijven alles betalen, totdat we zelf failliet zijn

Honderden miljoenen aan subsidie voor groene stroom naar Microsoft en Google

Er wordt 660 miljoen subsidie uitgegeven om 370.000 huishoudens van groene stroom te voorzien, een hele polder wordt vol windmolens gezet, en als de bewoners eenmaal tussen de gigantische zoemende turbines zitten, komt de aap uit de mouw: alle stroom gaat naar Microsoft en Google. Kijk de De Hofbar hier terug: https://www.npostart.nl/de-hofbar/16-06-2020/POW_04721004

Posted by PowNed on Wednesday, June 17, 2020

Jihadisten


Rutte

Pieter Derks: 'Mark Rutte is stiekem de baas van Nederland'

Mark Rutte is stiekem de baas van Nederland, heeft stiekem voor grote problemen gezorgd, en zou stiekem nog heel lang premier kunnen blijven, legt Pieter Derks in een mini-college aan zijn 6-jarige dochter uit.

Posted by NPO Radio 1 on Wednesday, January 13, 2021

Voormalig CDA-lijsttrekker Sybrand Buma heeft Kamerlid Pieter Omtzigt het zwijgen opgelegd over de van pedofiele praktijken beschuldigde topambtenaar Joris Demmink. Buma zou dit gedaan hebben op aandringen van premier Mark Rutte.

BRON


Diverse

Bij 3000 ziekenhuis opnames stort onze zorg in, hiervoor betalen we met zijn allen 24 miljard per jaar


GEMEENTEN


Media


Onze experts


Koningshuis


Rechtstaat

Wilders doet uitspraak en wordt vervolgd

Blokkeerfriezen die snelweg afsluiten worden vervolgd

Pegida: Ik ga voor zaterdag maar eens een demonstratie aanmelden in @GemeenteEmmen, , voor 150 Personen die #ZwartePiet willen behouden!! Dit gedreig en intimideren van burgers met €10,000 boete, toen BLM tuig naar #Emmen kwam tijdens #corona, werden ze met open armen ontvangen!
BRON