Landelijk zegt Jesse Klaver dat ze tegen Biomassa zijn, maar bij de 600 biomassa centrales die Nederland telt, hebben stuk voor stuk Groen Linkse wethouders daarvoor akkoord gegeven. De eerste 11,4 miljard ejuro van totaal 12.000 miljard euro die de EU wil uitgeven al verknalt. En daarbij ook het milieu (oerbossen) van andere landen. 

De schattingen van het aantal mensen in Nederland zonder geldige verblijfsvergunning lopen uiteen,
maar het zijn er zeker enkele tienduizenden. BRON: amnesty

Een asielzoeker vraagt asiel aan door de (persoonlijke) situatie in zijn eigen land. Een asielzoeker krijgt een verblijfsvergunning als hij te vrezen heeft voor oorlog, vervolging of een onmenselijke behandeling. Deze beslissing neemt de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND). De asielzoeker krijgt hierbij begeleiding van een advocaat. Bij een negatieve beslissing moet de asielzoeker Nederland verlaten. Als mensen dit weigeren dan:

- is er risico op misbruik (criminaliteit, uitbuiting, prostitutie)
- is er voor deze mensen geen toegang tot zorg
- is er ondermijning rechtstaat, recht wordt wel gesproken maar niet wordt uitgevoerd
- vermindering draagvlak voor asielzoekers onder de bevolking
- uitzetting tegen houden is stimulans voor mensen handelaars
- pull factor voor andere asielzoekers 

MOTIE:
Landen dwingen uit geprocedeerde asielzoekers terug te nemen

MOTIE:
Illegaliteit strafbaar maken

MOTIE:
Illegalen uitzetten

MOTIE:
Het faciliteren van mensen smokkel strafbaar stellen

MOTIE:
Verblijfsvergunning liegende statushouders intrekken

MOTIE:
Afschaffen financiële compensatie wachtende asielzoekers (kan oplopen tot € 15.000)

MOTIE:
Het afwijzen van aanvragen van asielzoekers die een misdrijf hebben gepleegd (verkrachting, moord, gewelds misdrijven etc) 

MOTIE:
Onderzoeken welke kosten immigratie met zich meebrengt? 

MOTIE:
Er is in Nederland een taaleis voor een uitkering, echter dit wordt niet gehandhaaft. Motie: uitkering stil te leggen voor de mensen die niet voldoen aan deze taaleis. 

FVD pakt criminele asielzoekers in Amsterdam aan

Criminele asielzoekers zijn een groot probleem in Amsterdam. Annabel Nanninga heeft uitvoerbare, pragmatische plannen om deze asielroof te stoppen. Natuurlijk zijn GroenLinks en PvdA tégen maatregelen om de Amsterdammers veiliger te houden, maar FVD boekte succes! Burgemeester Halsema gaat in gesprek met staatssecretaris Broekers-Knol, en de burgemeester, het OM en de politie overwegen misdrijven door asielzoekers apart te registreren. FVD.nl/ja

Posted by Forum voor Democratie -FVD on Sunday, November 17, 2019

KIJK TIP (vanaf 1.10)

IS HET NOU JESSE KLAVER OF YASSER FERAS ?

Wanneer komt nu eindelijk de aap uit de (linkse) mouw en geef je duidelijkheid over je identiteit? Voorman van GroenLinks, voortgekomen uit idealistische marxistische en communistische partijen als PPR, PSP en CPN, wie ben je ?

Ben je als een Jesse Klaver een rechtgeaarde autochtone Nederlander met christelijke roots, of ben je de Marokkaan Yasser Feras die als een ‘wolf in schaapskleren’ er op uit is om de Nederlandse maatschappij met je marxistische kameraden de stuipen op het lijf te jagen met je GroenLinkse drammerspartij ?

Een voorganger als Paul Rosenmöller, die de Pol Pot, Mao en Stalin verafgoodde omhels jij als een icoon van de Groenlinks partij. Uiteraard kan jij dat volhouden zolang het linkse onderwijs niet de waarheid wil vertellen over dergelijk aantoonbare foute types. En ondertussen blijf je bij bepaalde (vrouwelijke) achterban de leuke jongen spelen. Yasser, je bent fake, ondoorzichtig en zo vals als de pest.

BRON

Kauthar bij een Haagse Hamas-demo


TPO CAST 4, vanaf 4.40 Agenten klagen dat zij door de rellen in de Randstad het werk niet meer aankunnen. Velen van hen zouden ontevreden zijn over de softe aanpak van de relschoppers. Nog schokkender: de Utrechtse locoburgemeester Lot van Hooijdonk (GroenLinks) zou hebben verzuimd de ME te laten ingrijpen omdat het gemeentebestuur ‘zou hebben geprobeerd het klein te houden’.

BRON

Zie HIER meer over KOZP

WORDT NEDERLAND MET GROEN LINKS HET GRIEKENLAND VAN HET NOORDEN?!?!

Groen Links wil zeer forse verplichtingen aangaan m.b.t. klimaatplannen.

1000 miljard in Nederland, en 11.000 miljard in Europa. 
Er vanuit gaande dat bedrijven hun kosten zullen doorrekenen betekent dit per gezin 126.582 Euro per gezin voor de Nederlandse Klimaat plannen
(1.000.000.000 miljard / 7,9 miljoen gezinnen) 

En 87.341,77 per gezin aan Europees klimaat plannen
(11.500 miljard x 6% een percentage dat Nederland ook bij het Corona fonds betaalt / 7,9 miljoen gezinnen)

Totaal 209.923 Euro per gezin verdeeld over 30 jaar 6.974 PER GEZIN, PER JAAR!

Daarnaast wil Groen Links ook graag meebetalen aan Eurobonds en transferunie.  Of te wel we worden de pin automaat voor de zuidelijke landen in Europa.

Ook wil Groen Links meer immigranten binnen halen. Er wordt geïnvesteerd om de boeren uit te kopen, en in te bouwen nieuwe woningen. Groen Links vindt dat asielzoekers / immigranten voorrang moeten krijgen op (deze) woningen.