NEDERLAND MET D66
HET GRIEKENLAND VAN HET NOORDEN?!

Klimaatplannen in Nederland 1.000 miljard
(onze totale hypotheek markt is 529 miljard)
+

Europees klimaatplannen 11.000 miljard

+
Een een ruimhartig migratie beleid, zonder te kijken naar GEVOLGEN IMMIGRATIE en de kosten

De Moslimbroederschap, die de seculiere staat wil vervangen door een streng-islamitische shariastaat, staat in Nederland gek genoeg niet op de lijst van verboden organisaties. Sterker nog: een tak van deze extreem-rechtse haatbobo’s krijgt vanaf 1 januari zelfs officieel subsidie van de Nederlandse overheid, zo heeft minister Kaag in haar oneindige wijsheid besloten.


WEF by 2030 You’ll own nothing And you’ll be happy

Als u nog niet weet wat dat bekent, kijkt u dan even HIER

Feest in Amsterdam! Sylvana en D66 vieren grootse overwinning: genderneutrale toiletten bij alle stadsloketten………

In Amsterdam hebben ze de prioriteiten weer eens goed op orde, zoals je begrijpt! Terwijl niemand er nog een huis kan kopen en de criminaliteit de pan uitrijst heeft de gemeente uiteraard wél tijd voor inclusiviteitshobby’s.

Wie de Amsterdamse politiek wil begrijpen, kan het beste op z’n kop gaan staan!

NOTE: LEES HUIZEN VOOR MIGRANTEN

3-7-2018

De motie: Meer strafzaken inzake meisjesbesnijdenis

18-11-2019

De motie: Daders meisjes besnijdenissen aanpakken

21-12-2018

Rob Jetten (D66): EU-lidmaatschap moet in de Grondwet

donderdag 18 oktober 2018

DEN HAAG (PDC) - Het lidmaatschap van de Europese Unie moet verankerd zijn in de Grondwet.

De Eerste Kamer heeft dinsdag een motie van afkeuring aangenomen tegen minister Kajsa Ollongren van Binnenlandse Zaken. De bewindsvrouw weigert een aangenomen motie over het bevriezen van de huren uit te voeren.

Een motie van afkeuring of wantrouwen wordt bijna nooit ingediend in de Eerste Kamer. Deze motie was ingediend door de SP en andere oppositiepartijen. De coalitiepartijen zijn in de senaat in de minderheid, het kabinet steunt daar op slechts 32 van de 75 zetels. Uiteindelijk steunden 39 senatoren de motie, 36 leden waren tegen.

 

Huurders in problemen

Eerder had de Eerste Kamer Ollongren in twee moties opgeroepen om de jaarlijkse huurverhoging van 1 juli tijdelijk te stoppen in verband met de coronacrisis. Maar de minister weigert om de huren te bevriezen. Ze zegt in te zetten op hulp van verhuurders aan huurders die echt in financiële problemen komen. Ollongren sluit meer actie niet uit. BRON

"En als de advocaat die de zaak tegen één van de verdachten in de beruchte Amsterdamse zedenzaak achter gesloten deuren wilde laten behandelen, omdat een openbare strafzaak zo zielig was voor die smeerpijp, die onder meer schuldig werd bevonden aan het maken van kinderporno."

En als de advocaat die samen met zijn compaan Spong suggereerde dat de Almeerse grensrechter Richard Nieuwenhuizen niet door wat Amsterdams tuig was doodgetrapt, maar overleed door een toevallig tijdens het kopschoppen ontstaan sneetje in zijn halsslagader.

Voorzitter NPO is D66
Baas van het commissariaat voor de media is D66 (controleert NPO)
Hoogste media ambtenaar is van D66
De vrouw van Ollongren (D66) levert aan NPO
Ollongren (D66) vraagt baas van Commissariaat  (D66) voor opsporing van nepnieuws

ZIE MSM

BRIEFJE VAN JAN – Aan Rob ntmmdi Jetten

'Wat daar in Utrecht is gebeurd, dat heeft níets te maken met de islam', tetterde je

De vraag blijft of ze aan onze kant staat. Dat moet de toekomst leren.

D66 haalde Sigrid Kaag uit Beiroet voor een post in het kabinet Rutte III. Daar was ze naartoe verhuisd vanwege haar kinderen, omdat het curriculum van het Israëlische onderwijs haar niet beviel. Haar huis staat in Jeruzalem waar haar Syrisch-Palestijnse echtgenoot woont. Anis al-Qaq – een voormalig medewerker van Egyptenaar Yasser Arafat – zet zich in voor de ‘Palestijnse zaak’.

Dat die inzet al decennia gepaard gaat met terrorisme tegen Joodse burgers wereldwijd was de reden haar huwelijk destijds geheim te houden. 

Erik de Vlieger is een bouwondernemer

Speciale voorlichting aan Somaliërs moet genitale verminking voorkomen

Dat doen ze overigens wel vaker: Boksles voor jeugd met mes...
was hier reuze handig geweest!

"D66 WIL DE VEESTAPEL HALVEREN ZODAT WE MEER HUIZEN KUNNEN BOUWEN VOOR JONGE GEZINNEN....."

KAAG

1. Zij beschaamde het vertrouwen van dit ministerie. 

2. Haar persoonlijk leven is nauw verbonden met een terroristische organisatie. 

3. Zij heeft bewondering voor terroristen. 

4. Zij heeft goede banden met terreurorganisaties. 

5. Pro-terreur. 

6. Zij is haatdragend naar een bevriende democratische natie. 

7. Zij heeft nauwelijks verbondenheid met Nederland of met het Nederlandse beleid. 

Kaag is gehuwd met Anis al-Qaq, een voormalig Fatah-politicus en Palestijns ambassadeur in Zwitserland, en heeft vier kinderen. Ze trouwde met hem in 1993 in het geheim in Jeruzalem en nadat haar huwelijk bekend werd bij Buitenlandse Zaken verloor ze haar vertrouwensfunctie aldaar.

Denkt uw kind bij ‘straaljagerpiloot’ aan een man? Niet goed, vindt onderwijsminister Ingrid van Engelshoven (D66). Kleine kinderen lijden volgens de minister aan “genderstereotypen”. De minister schakelt nu het onderwijs in om ‘genderstereotypering te doorbreken’. Het is slechts een van de vele maatregelen waarmee Van Engelshoven de genderideologie aan ons opdringt.

BRONBaudet vs D66: Oorlog in de straten? Leger inzetten!

Steeds meer buurten worden onveilig gemaakt door "jongeren". Thierry Baudet stelde in 2019 al voor om in zulke gevallen het leger in te zetten. D66 snapte niet waarom. Misschien begrijpen ze het nu? ⤵️ FVD.nl/ja

Posted by Forum voor Democratie -FVD on Friday, August 14, 2020

Amsterdam als onafhankelijke republiek? D66-wethouder Simone Kukenheim – die bovendien locoburgemeester is – opperde dat als serieuze optie als Geert Wilders na de verkiezingen in maart premier wordt. En vorige maand zei Kajsa Ollongren, ook wethouder van D66 in Amsterdam, al dat de „oprichting van de Republiek Amsterdam” nog nooit zo dichtbij is geweest nu Wilders premier dreigt te worden. BRON

Meerderheid Europese bevolking wil minder of zelfs geen migranten

En ook bij D66 intern kan je beter je mondhouden

PLO

Sigrid Kaag beklaagt zich dat zij soms vanwege haar huwelijk en carrière als een vreemdeling in eigen land behandeld wordt. Wat velen niet weten is dat Sigrid Kaag is getrouwd met een oud PLO-minister onder Yasser Arafat, genaamd Anis al-Qaq. Bij deze man heeft zij vier kinderen. Zij is naar eigen zeggen moeder van een Palestijns gezin. De PLO heeft een rijke historie aan geweld tegen Joden, van de aanslag op het Olympische team van Israël in München (1972) tot aan de door huidige PLO-leider Abbas gesteunde mesaanslagen op niets vermoedende Israëlische burgers van vandaag. Kaag heeft politiek carrière gemaakt in de UNRWA, een politiek VN-apparaat toegespitst op uitsluitend Palestijnse vluchtelingen en met een sterke anti-Israël-oriëntatie. Haar huidige topfunctie gebruikt ze om de UNRWA nog steeds van (extra) geld te voorzien.

Voor iemand die zo opzichtig schermt met de Shoah en het gevaar van antisemitisme heeft zij tot dusver weinig blijk van warme gevoelens ten opzichte van Joden.
BRON

Haar man was ten tijde van de EU gelden van meer dan 40 miljoen euro ambassadeur voor de PA in Zwitserland. Arafat had daar een rekening laten openen waar het geld op terecht kwam. Kaag en haar man moeten dit geweten hebben. Bron