Eindelijk...

En dan toch weer niet.....Oorlogsmisdadigers die naar Nederland komen,  kunnen mogelijk toch blijven. BRON

De motie Hiddema terugkeer moslim fundamentalisten voorkomen is door CDA afgewezen


Italië verkwist de EU-coronafonds miljarden:
17 naar gendergelijkheid
75 naar klimaat… slechts 9 naar gezondheid
BRON

Het CDA voert met tien integriteitsaffaires de Politieke Integriteitsindex van 2020 aan. Voor de eerste keer sinds 2013, toen de schandalen van politici voor het eerst objectief werden bijgehouden, staat de grootste partij VVD niet bovenaan de lijst
BRON

Mona Keijzer doet een VVD'tje.....Hugo de Jonge geeft aan wat de werkelijke plannen zijn van CDA

Voormalig CDA-lijsttrekker Sybrand Buma heeft Kamerlid Pieter Omtzigt het zwijgen opgelegd over de van pedofiele praktijken beschuldigde topambtenaar Joris Demmink. Buma zou dit gedaan hebben op aandringen van premier Mark Rutte

De zaak Demmink is niet het enige dossier waarover Omtzigt geen vragen meer mag stellen. In 2017 moest hij onder druk van Buma zijn woordvoerderschap opgeven over de nasleep van de ramp met vlucht MH17, het Maleisische verkeersvliegtuig dat boven het oosten van Oekraïne werd neergehaald, en waarbij alle 298 inzittenden omkwamen.


Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW)

Door de coronacrisis is er een nieuwe regeling: de tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW). De NOW is bedoeld om werkgevers die te maken hebben met omzetverlies tegemoet te komen. Hierdoor kunnen zij hun werknemers met een vast en met een flexibel contract doorbetalen. STICHTING CDA maakt ook gebruik van deze regeling.


Het bewust beledigen van andermans religie valt dus niet onder de vrijheid van meningsuiting, vind jij.

Het is met moslims die de scheiding van kerk en staat niet respecteren net als met de activisten van Black Lives Matter, Wim. Ze vragen niks, ze eisen. Ze willen niet in gesprek, ze willen hun eisenpakket gerealiseerd zien. Desnoods met intimidatie en geweld.

Briefje van Jan, BRON