“Telegraaf hoofdredacteur Jansen zegt dat De Telegraaf vanuit kabinetskringen het verzoek kreeg het RIVM ‘een beetje heel’ te laten”

BRON

In het NOS Journaal wordt de kijker voordurend geconfronteerd met nauwelijks verhulde, linkse opinies - tégen de VS en de Irak-oorlog, vóór zielige mensen en de multiculturele samenleving.
BRON (Red. bij uitzondering een wat oudere link)

NRC-Journalist klapt uit school: links mediakartel moffelt bewust ongunstige cijfers over kansenparels onder tapijt
BRON

DEN HAAG (ANP) - Het verduurzamen van woningen is zonder extra subsidies niet rendabel voor huizenbezitters. Dat stelt Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) in een nieuw rapport.

De klimaat plannen zijn de grootste investering voor Nederland ooit. Ziehier. Het is een van de drie belangrijkste zaken waar het deze verkiezingen over zal gaan. (naast immigratie en de EU). Het is ook iets wat iedereen zal raken. Groot nieuws zou je zeggen. Bij het journaal wordt het als állerlaatste gebracht...

Links is goed

Dat het juist de erbarmelijk slechte omroepjournalistiek is waardoor meer en meer luisteraars en kijkers de NPO de rug toe keren, is nog altijd niet doorgedrongen bij het NPO-bestuur en de vele nieuwsredacties. Van onafhankelijke omroepjournalistiek is in Hillywood al lang geen sprake meer. Het merendeel van de nieuwsredacties is gevuld met PvdA-, D66-, GroenLinks-, SP- en PvdD-sympathisanten. Met als gevolg dat Nederland van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat via radio en TV een in linkse dogma’s gemarineerd wereldbeeld krijgt voorgeschoteld. Links is goed en rechts is fout, luidt het mantra. De enige waarneembare verandering in tijden van afbrokkelend links gezag is dat nu ook CDA’ers of VVD’ers kunnen rekenen op lof en bijval, mits zij aan de deugtafels van Hillywood met een stem vol linkse emoties kunnen spreken.
BRON


Op 3 augustus 2019 bereikt het NOS Journaal van 18.00 uur de journalistieke ethische ondergrens in een item over Jezidi’s-vrouwen. Velen raakten in Syrië en Irak in handen van de terreurgroep Islamitische Staat ’tegen hun wil zwanger’, zegt de studiopresentatie. Een bizarre uitspraak. De NOS suggereert daarmee dat de slachtoffers, waaronder vele minderjarigen en die dag in-dag uit op zeer brute wijze werden verkracht, een keuze hadden: wel of niet in verwachting raken.

Hoe betrouwbaar en onafhankelijk is het NOS-journaal? Deze vraag stelt menig nieuwsconsument. TheKarskens Times, luis in de journalistieke pels, begint daarom met een inhoudsanalyse.

 
Dit had er ook kunnen staan: vermeende moordenaar van Bas is van Marokkaanse origine. Een bekende van de politie


Deze foto gebruikt Telegraaf bij haar artikel over straat intimidatie, BRON, hier onze informatie over straatintimidatie


We helpen wel even zie: https://www.stemknop.nl/anti-semitisme

NOS, 95% van de mensen in de gevangenis zijn.....roffel roffel....kijkt u zelf (op 16.43)


BAUDET BIJ NIEUWSUUR: DE NPO LANGS DE NEUTRALITEITSMEETLAT

Er wordt wel eens beweerd dat de NPO Wilders en Baudet benadeelt; Wilders is hier zelfs zo van overtuigd dat hij al lang geleden besloten heeft om niet meer bij talkshows te verschijnen.
Daar tegenover zijn er ook mensen die zeggen dat de NPO strikt neutraal is en dat PVV’ers en FvD’ers vooringenomen zijn. Er is geen sprake van ongelijke behandeling: dat verbeelden mensen zich maar.

Hier kunnen we lang of kort over praten, maar we kunnen het ook gewoon eens meten en dat is precies wat ik nu heb gedaan.

Grapperhaus zijn bruiloft kon écht niet....

 Tot aftreden kwam het echter niet, politiek verslaggever Edo van der Goot legt u uit waarom: Wat schiet je er mee op? is het coronavirus dan weg? Nee, dat is het virus ook niet als iemand een boete krijgt van een handhaver...